top of page

Heerlijk vegetarisch en veganistisch eten

1656510966515_edited.jpg

Vegetarisch en Veganistisch eten is helaas moeilijk te vinden in veel restaurants. Maar in Bonobo kun je veel Vega(n) gerechten vinden midden in het centrum van Den Haag! We zijn blij te kunnen melden dat het merendeel van onze menukaart Vega(n) is!
 

Wij streven ernaar om vers Vegetarisch en Veganistisch eten in Den Haag te serveren. Bonobo serveert eten dat een lust is voor het oog en vol smaak, texturen en kleuren. Ben jij op zoek naar een gezonde Homemade Falafel Sandwich? Een bevredigende cheesy Grilled Vegetables Tortilla? Of een grote Beyond Meat Burger? - Bonobo is de plek voor jou! 

 

Als u een hoge kwaliteit, verse en vol van smaak Falafel wil proberen - Kies dan de Vegan Homemade Falafel. Het originele recept komt uit het Middellandse Zeegebied. Verse kruiden van koriander en peterselie om die traditionele smaak te proeven.
 

Vegetarisch en veganistisch eten is nog nooit zo toegankelijk geweest. Omarm de Vega(n) kracht en geniet van de plantaardige lekkernijen bij Bonobo! 


Vega(n) Wednesdays!

Elke woensdag bij Bonobo is een speciale dag om de vegetarische en veganistische voeding te vieren en de aandacht te vestigen op Vega(n) lekkernijen. Kijk elke woensdag uit naar de Special Deals.

Heb je moeite om je niet-Vega(n) vrienden uit te nodigen op Vega(n) plekken? Maak je dan bij ons geen zorgen. Neem ze mee en laat ze verrassen door onze keuken. Bekijk onze menukaart en vind je favorieten!

  • Facebook
  • Instagram
1634844725728_edited.jpg

Viva La Vega(n)!

bottom of page