top of page

Live Engels gesproken Stand-up Comedy Night in Den Haag

1667999762043.jpeg
1667999762070.jpeg

Stand-up comedy
Den Haag

Live Engels gesproken Stand-up Comedy Night vindt elke 3 weken plaats in Bonobo - in het hart van Den Haag! Op deze avonden komen expats uit de hele wereld en Nederlanders bij elkaar om te te genieten en te lachen. Elke keer treden er zes tot negen comedians op - zowel ervaren als beginnende comedians krijgen een kans om te shinen. Wat kun je verwachten? Veel grappen en grollen. Dus alles behalve een treurige avond!

 

De line-up van elke show wordt speciaal geselecteerd om de goede flow van de Comedy Nights te behouden. De Stand-up Comedy Nights van Bonobo worden elke keer gemanaged door professionele MC's. De show duurt altijd ongeveer 90 minuten exclusief MC tijd.

 

Mis het niet! Check de Agenda op onze website om op de hoogte te blijven. 

De toegang tot de Stand-up Comedy Nights is gratis, maar Bonobo heeft beperkte plaatsen. Dus kom eerder om zeker te zijn van een gezellig plekje om de acts te bekijken. De show is verdeeld in twee delen met een pauze van 15 minuten. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor de line-up van optredende komieken in de beschrijvingen van elk afzonderlijk evenement. De keuken is open tot 22:00 uur.

Vind ons

  • Facebook
  • Instagram

*

Tijdens Bonobo Stand-up Comedy Nights worden foto's en korte video's gemaakt voor promotionele doeleinden. Wij gaan ervan uit dat u door het betreden van de zaal hiermee akkoord gaat. Indien u niet in de foto's en video's opgenomen wenst te worden verzoeken wij u dit voor de show aan ons door te geven.

bottom of page