top of page
1667999762016_edited.jpg

De beste expatplek van Den Haag

Ben je naar Den Haag gekomen voor werk, studie of misschien ben je op reis? Ben je op zoek naar de beste expatplek in Den Haag om andere expats te ontmoeten?
Bonobo is een plek gerund door twee expats in het centrum van Den Haag met een internationale keuken, heerlijke cocktails en geweldig gezelschap.

Beste plek om expats te ontmoeten in Den Haag

Bonobo wordt gerund door twee expats die vanuit een zeer verschillende achtergrond en tijd naar Nederland zijn gekomen. Lees ons verhaal hier. Niemand begrijpt expats beter dan de mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Er zijn allerlei uitdagingen om je in Nederland te vestigen, maar Den Haag is een heerlijke stad om dat te doen. Bonobo ligt in het centrum van deze internationale stad waar veel expats samenkomen om gelijkgestemden te vinden om hun verhalen, uitdagingen, vreugde en toekomstplannen mee te delen.

Bonobo is helemaal voor de goede vibes! We vinden het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. We zijn blij dat de mensen die ons vinden ook vriendelijk en beleefd zijn tegen elkaar. Veel mensen die toevallig langskwamen zijn uiteindelijk goede vrienden geworden. Bonobo is een uitstekende plek om mede-internationals en vriendelijke locals te ontmoeten.

Bekijk onze Agenda om op de hoogte te blijven van komende evenementen en bijeenkomsten. Maar wees niet verlegen om gewoon langs te komen als we open zijn, elke dag vanaf 17:00 uur, behalve op maandag, dan zijn we gesloten. Kom gewoon langs of kies een interessant evenement voor u uit - Engels gesproken Stand-up Comedy Night, Vegan Wednesdays, Feel Home Fridays of happy Forró Sundays. Voor ieder wat wils. Elke dag kondigen we een Cocktail van de Dag aan en elke maand een Cocktail van de Maand om het leuk en interessant te houden om geweldige cocktails te ontdekken voor een betaalbare prijs. Kijk uit naar informatie op onze sociale media en blijf op de hoogte van wat er gebeurt in Bonobo. 

  • Facebook
  • Instagram

Volg ons

bottom of page